Sebeláska není vada

Článek na téma: Duchovní život, Láska a vztahy,

Po dlouhá léta bylo na sebelásku nahlíženo jako na vadu, nebo něco, co je znakem ješitnosti a velkého sobectví. Výchovně nás odnaučovali se milovat s obavou, abychom snad nepůsobili arogantně nebo egocentricky. A vskutku se jim to povedlo. Na světě žije ohromné procento lidí, kteří se nenávidí, nevěří si a celý svět kvůli tomu vidí černě a negativně. Neuvědomují si, že sebeláska vážně není žádná vada!

Proč je důležité milovat sám sebe?

Proč je důležité, abyste milovali sami sebe? Je to jednoduché. Jak chcete milovat někoho jiného, když neumíte mít rádi ani sebe? Abyste mohli lásku rozdávat, musíte ji nejprve v sobě objevit. Sebeláska je pro zdravý život důležitá, protože se od ní odvíjí vše, to, jakého si vyberete kamaráda, jakými lidmi se obklopíte, jak se vám bude dařit v práci, i to, jak se vypořádáte s problémy ve vašem životě.

Co je vlastně sebeláska?

Sebeláska je uznání sebe sama. Podporování svých vlastních zájmů a všeho, co je spojeno s naším fyzickým, psychickým a duchovním růstem. Sebeláska je víra v sebe a je spojena se zdravým sebevědomím, které roste spolu s našimi úspěchy.

Naučte se mít rádi

  • Přijměte sami sebe takoví, jací jste, se všemi nedostatky. Nebuďte na sebe tak přísní. Soustřeďte se na své silné stránky, pozitivní vlastnosti. Přestaňte se srovnávat s ostatními. Nepoškozujte se.

  • Místo, abyste se soustředili na to, jak se nemáte rádi, zkuste se soustředit na to, jak moc se máte rádi. Naučte se meditovat. Začněte číst pozitivní afirmace.

  • Smiřte se s tím, nejste dokonalí, ale nikdo není. Každý den není posvícení a vedle dobrých dnů nás prostě potkají i ty špatné. Nenechte se rozhodit. Je normální cítit smutek, bolest a zklamání, ale nemůžete se za to utápět, odsuzovat nebo dokonce nenávidět.

  • Buďte rádi za to, co máte. Buďte za to vděčni, byť se nejedná na první pohled o nic velikého. Jejich cena se tímto způsobem hned navýší.

  • Proces sebelásky spočívá pochopení své vlastní podstaty. Pomoci vám v tom může meditace, psaní a ticha. Je to proces, kdy je zapotřebí se vyrovnat se svou minulostí i přítomností.

Když jsme u těch svátků jídla a také změně čínského horoskopu, kdy se vlády ujme prase, možná by vás zajímalo, jak to s tradicemi a svátky mají v jiných zemích. Doslova legendární je třeba posvátná kráva, které se prý ani prstíčkem nesmíte dotknout. Je tomu však skutečně tak? A kde ji najdeme a proč tomu tak je?

Budoucnost a to, co se stane nás většinou, jako zvídané lidské tvory nesmírně zajímá. Zvláště pak u významných životních kroků, které hodláme udělat. Máme kolikrát smýšlené pocity, jsme nervózní a moc by nás zajímalo, jak to vše vlastně dopadne.

Existuje celá řada výkladových karet, které vám mohou vyřešit váš problém. Jedny z nich jsou i andělské karty, které jsou mezi lidmi všeobecně oblíbené. Jsou totiž pozitivní a na rozdíl od tarotu nepřináší žádné negativní zprávy.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Katka - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Osud každého z nás je z části předurčen a s pomocí pokročilých věšteckých metod Vám mohu sdělit důležité životní události, které Vás čekají. Snažím se Vám vždy nejen sdělit budoucnost, ale také poradit s dalším rozhodováním, kdy Vám často až věštba sdělí důležité souvislosti a přivede Vás k jejich pochopení. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Bílá magie lásky

Bílá magie je založena na poznání, že vše na všech úrovních reality, je spolu neoddělitelně spjato. Bílá magie věří v mystické síly prvků, které dokáží eliminovat jakoukoliv negativitu, která nás obklopuje, a to přitom bez toho, aby způsobila škodu nebo zranění někoho jiného. Tato magie má sílu léčit, chránit, žehnat, přinášet dobré sny, plnit přání i přinášet lásku.