Které sny byte neměli ignorovat

Článek na téma: Duchovní život, Duchovní mystika, Osud,

To, že naše sny jsou odrazem našeho podvědomí a světa okolo nás, je obecně známo. Neměly bychom je však podceňovat, symboly ve snech totiž doopravdy mohou něco vypovídat a mohou skutečně naše životy ovlivnit. Aby tomu však tak bylo, je nutné jim porozumět.

Jaké sny byste proto neměli podceňovat?

Vraždíte ve snu?

Vražedné sny se velmi často zdají lidem s Parkinsonem a demencí. Dále pak vědci prokázali, že lidé, kterým se tyto sny zdají, jsou v reál poměrně dost agresivní.

Poněkud nahatý sen

Nahota na veřejnosti pro většinu lidí nepředstavuje nic příjemného. Pokud se vám zdají takové sny, nejspíš máte strach sami ze sebe, z toho, co si o vás kdo pomyslí a že za své chování budete okolím odsouzeni. Pozornost byste jim měli věnovat pouze tehdy, pokud se takové sny opakují.

Sny plné zbraní

Sny plné zbraní nevěstí nic dobrého. Obvykle jsou velmi úzce propojeny se vztekem a agresivitou. Mohou být však znakem frustrace ze situace, která neprobíhá podle vašich představ.

Padání

Lidé ve snu padají poměrně často. Jde o běžný sen, který ukazuje, že jste ve svém životě nejspíš ztratili půdu pod nohama. Nemáte nad svým životem kontrolu a jste kvůli něčemu znepokojeni. Pokud padáte k zemi, vypovídá to o vaší nedobré situaci. Pokud vás pád neděsí, vše zvládnete, problém vyřešíte a tíži překonáte.

Někdo vás ve snu pronásleduje

Pokud se vám zdává, že vás někdo honí, může to být i tvrdá realita, před níž se snažíte utéct. Tyto sny se objevují v situaci, kdy je před vámi důležité rozhodnutí anebo nějaká změna. Přičemž z ní máte obavu, chcete se jí vyhnout, a tak alespoň ve snu před ní utíkáte. Zkuste se ve snu ohlédnout, kdo vás pronásleduje, zjistíte, čeho se bojíte.

Jíte ve snu?

Sny o jídle mohou odrážet nenaplněné sny. Jde i o symbol nespokojenosti. Zvýšenou pozornost bychom měli věnovat jídlu samotnému, protože může mít svůj zvláštní význam.

Lovecký sen

Jste loveni, nebo lovíte? Pokud jste loveni, ukazuje to na vaši ohromnou zranitelnost, velký strach a úzkost. Jde o situaci, v níž jste fyzicky ohrožování anebo už dál nechcete utíkat. Vyhýbáte se konfliktním situacím. Jste ve stresu nebo pod tlakem. Jste lovcem? Jste plní rozporuplných pocitů a snažíte se vymanit ze svých obav.

Létáte ve snu?

Sny o létání se zdají běžně. Klíčovým okamžikem ve snu je proto ten, kdy se vznesete. Když se tomu tak stane, zdoláváte své limity. Létání symbolizuje svobodu i přesažení lidských schopností. Sny o létání jsou o hledání naší síly. Máme jí dost anebo ne?

Pozor na bezesné noci

Hlásáte, že nemáte sny a že je ke svému životu nepotřebujete? Tak vězte, že v reálu máte problém! Mohou za to vážné choroby, které spáčům kradou sny. Vědci zjistili, že tímto problémem se trápili ponejvíce lidi s rakovinou, leukémií, revmatickým onemocněním, nemocnými ledvinami nebo také Parkinsonem.

Naučte se proto svým snům porozumět. Zapisujte si je do deníčků. Mohou vás lecčemus naučit, před ledasčím varovat a ledacos zužitkovat.

 

I v jednadvacátém století je na výklad dost rozporuplný pohled veřejnosti. Řada lidi se ho dokonce i bojí. Okolo tarotu také koluje řada mýtů a lží, které se snaží všechny zájemce o výklad zesměšnit a odradit. Je to ale holý nesmysl. Výkladu karet se bát nemusíte a rozhodně nejste ani směšní, nebo trapní, když si ho necháte udělat.

Cikánský kočovný národ v minulosti budil sám o sobě tajemno. Mnoho lidí čekalo, až tito kočovníci přijedou k nim do vsi a oni si budou moci nechat věštit budoucnost, ale také výklad karet anebo zjistit, co v životě změnit, kde se ukrývají silné a slabé stránky. Proto snad nikoho ani nemůže překvapit, že existuje také cikánský horoskop, jehož původ tak úplně znám není, kromě toho, že pochází právě od tohoto kočovného národa.

Lidé jsou bylinkami fascinování již po tisíce let. Po stejnou dobu je užívají k tomu, aby posílili své zdraví, byli silní, léčili své nemoci i hojili své rány. Kromě toho byly také po celé věky bylinám připisovány i tajuplné magické schopnosti, jichž tehdejší “přírodní lékaři” v minulosti užívali při různých kouzlech, rituálech a magii.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Po dlouhá léta bylo na sebelásku nahlíženo jako na vadu, nebo něco, co je znakem ješitnosti a velkého sobectví. Výchovně nás odnaučovali se milovat s obavou, abychom snad nepůsobili arogantně nebo egocentricky. A vskutku se jim to povedlo. Na světě žije ohromné procento lidí, kteří se nenávidí, nevěří si a celý svět kvůli tomu vidí černě a negativně. Neuvědomují si, že sebeláska vážně není žádná vada!