Pozitivní afirmace

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy,

Jak změnit svůj život s pomocí pozitivních afirmací

Vše, co jsme, je výsledkem toho, co jsme si mysleli. Naše mysl je všechno, co si myslíme, že se staneme.

Buddha

Pozitivní afirmace představují jednu z nejužívanějších technik posledních let, s níž si můžeme poměrně účinně programovat své podvědomí a utvářet pozitivní myšlení.

Co jsou vlastně afirmace?

Afirmace v českém překladu značí přisvědčení, přitakání, ujištění a potvrzení. Jsou to pozitivní výroky, které popisují požadovanou situaci nebo kýžený cíl. Slouží k podpoře pozitivního myšlení, soběstačnosti a posilování přesvědčení, že “něčeho” (co jsme si předsevzali) dosáhneme. Tyto myšlenky by se měly opakovat tak často, až se dostanou do našeho podvědomí, které se je snaží nevědomky naplnit.

Nikdy, neříkej nikdy a taky ne

Pokud chcete být úspěšní, nikdy neříkejte nemohu, nenávidím, jsem neschopný, nejsem na to dobrý, nedokážu to, nikdy se mi to nesplní…

Vaše podvědomí si to vezme “k srdci” a bude se snažit tyto myšlenky vyplnit. A vy pak vážně budete neschopní, neúspěšný a nikdy nedokážete získat to, po čem tolik sníte a ve skutečnosti byste to tolik chtěli mít. Negativní slova v mozku totiž přitáhnou negativní momenty v životě a místo splněných snů a přání, se začne vysněné přání rozpadat, jako domeček z karet.

Co je to myslet pozitivně?

Mnoho lidí si pod pozitivním myšlením představuje vytloukání reality z hlavy, skutečnost se má však tak, že i v sebehorším světě by se měl člověk snažit vidět okolo sebe to dobré, pěkné a pozitivní.

Co dělat, aby afirmace byly účinné?

Proto, aby afirmace byly účinné, musí být v přítomném čase, musí být pozitivní, osobní a specifické.

Příklady pozitivních afirmací

  • Toto je nový den, můžu začít znova a lépe.

  • Jsem v bezpečí.

  • Miluji každou buňku svého těla.

  • Všechno v mém životě funguje a bude tomu tak jednou pro vždy.

  • Jsem otevřený pro kreativní nápady.

  • Odpouštím si.

  • Jsem bez bolesti a v harmonii se svým životem.

  • Zvládnu to!

  • Já to dám!

  • Dokážu to!

V období od 21. září do 29. září 2018 nastává Mabon. Další z keltských svátků, který si spojujeme s oslavou podzimní rovnodennosti. Období známe rovněž jako Dožínky, vinobraní, Alban Elfed nebo hostinu Avalonu.

Duchové nás provází od nepaměti. Všechny kultury po celém světě věděly, že existuje něco mezi nebem a zemí. Je zajímavé, že i přes tuto skutečnost se dnes najdou lidé, kteří na duchy nevěří. A ti, kteří věří, si o nich obvykle nemyslí nic moc dobrého. Jenomže duchové nemusí jen škodit, nemusí být jen zlí, ale mohou nás i chránit a pomáhat. Ano, vedle zlých duchů po světě chodí i dobří duchové.

Cikánský kočovný národ v minulosti budil sám o sobě tajemno. Mnoho lidí čekalo, až tito kočovníci přijedou k nim do vsi a oni si budou moci nechat věštit budoucnost, ale také výklad karet anebo zjistit, co v životě změnit, kde se ukrývají silné a slabé stránky. Proto snad nikoho ani nemůže překvapit, že existuje také cikánský horoskop, jehož původ tak úplně znám není, kromě toho, že pochází právě od tohoto kočovného národa.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Riana - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Vaši strážní andělé Vás provázejí celým životem. Andělská věštba Vám prostřednictvím andělských karet umožní napojení na Vaše anděly, které tímto můžete tak požádat o pomoc a podporu. Díky andělské věštbě se dozvíte, jaké je Vaše životní poslání a jaký je Váš skutečný osud, s jehož výzvami Vám budou andělé pomáhat. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Mandaly jsou v současnosti velice oblíbené a vyhledávané. Jejich příběh se však píše tisíce let, protože ty první, se objevují již v paleolitu. I když mandala, čili magický kruh, pochází ze sanskrtštiny, samotné mandaly se objevují po celém světě, v různých kulturách i v náboženstvích.