Hodíme se k sobě?

Článek na téma: Astrologie, Duchovní život, Láska a vztahy,

Partnerský horoskop a obecně otázky v oblasti lásky jsou často důvodem, proč se lidé na horoskop obrací a věří, že jim hvězdy přejí. Někdy sice může nastat zklamání, že se současným partnerem jim zrovna není z dlouhodobého hlediska věštěno nic dobrého, na druhou stranu i zde mohou nastat výkyvy. Takže i šance zde existuje, záleží na mnoha okolnostech.

Dvacet typů lidí?

Jestliže by všechno muselo dokonale sehnout dle horoskopů a slunečních znamení zvěrokruhu, pak by existovalo jen dvanáct typů lidské osobnosti, což by bylo zaprvé sice dost málo, za druhé, a to především, bychom zas měli všichni šanci pochopit jasně a rozhodně jiné osoby, takže jejich reakce by pro nás byly jasnější, dávali mnohem větší smysl.

Dokonalý svět? Ani náhodou

Nežijeme ale v dokonalém světě, jak se všeobecně tvrdí, takže aby to také pro nás nebylo tak snadné, přece jen se hvězdy občas pozapomenou a udělají nám to o trochu zajímavější, než by původně se zdálo. Zkrátka i zde se mohou hvězdy splést, respektive aby byl výklad jasnější, je to především proto, že vesmír je obrovský, tajemný a nevyzpytatelný, jako lidstvo samo.

Vesmírná tělesa a jejich nevyzpytatelnost

Jedná se o to, že může nastat prakticky cokoli a občas i dráhy vesmírných těles ztratí svůj směr, či je jen zcela změní. A to je často i důsledkem toho, proč jsou někteří lidé takoví, jací jsou a některé typické znaky jejich slunečního znamení jsou zcela mimo jejich popis osobnosti.

Partnerský horoskop

A to může mít za následek právě danou situaci, která nastane, takže horoskop nemusí vždy úplně sedět a vlastně se může i dost mýlit. To sice až tak časté nebývá, ale mělo by to být návodem na všechny ty, co kladou důležitost shodnosti slunečního znamení s partnerem tak, že opomenou to důležité a to je obecně budování vztahu.

Jak je to se shodou?

To, že partnerský horoskop zaplesá nad dokonalou shodou, ještě neznamená, že vaše společné soužití bude úplně dokonalé, bez nějakých šrámů, a stejně tak v opačném případě, kdy s hrůzou zjistíte, že vaše nová láska podle svého znamení, se k vám vlastně ale vůbec nehodí. To nemusí ihned znamenat, že si máte dát sbohem, protože i mistr tesař se může utnout a podobně i dění ve vesmíru může zapříčinit, že to všechno nebude tak divoké, jak se původně zdálo být.

Jak na nás působí hvězdy?

Astrologie je věda široce obsáhlá, zabývá se především souvislostmi dění hvězdy a jiných vesmírných těles a jejich předpokládaném chování, vlivem na ostatní a především i na lidského jedince, v době, kdy se narodí, je určité postavení hvězd, respektive předpokládané a z toho se vychází i pro tvorbu horoskopů. Jenže dějiny a události již dříve ukázaly, že vše nemusí být tak, jak je daný předpoklad a že vše může být přece jen trochu jinak.

Doba, kdy se narodíme

V tom celém je právě zakopaný pes, jak se lidově říká. Pokud předpoklady, které jsou jasně dané, prostě nejsou a nebudou podle přepočítaných pravidel ve stejném rozpoložení, jak se předem předpokládalo, pak také celý vývoj, může značit jiné osudy. Horoskop je prostě sestaven vždy na základě předpokladů, jak hvězdy postupují, může ale nastat jejich vychýlení a tak tedy i změna celé struktury.

Věřte, že to jen návod

Aby se povedlo, co si přejete, nejen že vám hvězdy musí přát, stejně jako vesmír, je ale rozhodně nutné, aby i vaše snažení vzalo za své. Jestliže tak partnerský horoskop shledá klid a šťastný výběr partnera, přece jen o vlastní vztah s ním budete muset bojovat, hodně na něm i tak pracovat. A naopak, určitě není dobré se vzdávat, pokud tedy shoda nebude. Když se stane, že znamení zvěrokruhu nebudou ve společné shodě, pak stačí jen více pracovat na společném budování vztahu a třeba přelstíte i hvězdy.

Každý rok 17. března se v Irsku slaví jeden z jejich velkých svátků, známý jako svátek svatého Patrika. Býval to duchovní, který v Irsku působil v pátém století našeho století. Dle pověr do země přinesl Křesťanství. Datum svátku je spojeno s datem jeho smrti.

Toto téma je dost ožehavé. Nejde pouze myslet pozitivně. I negativní chvíle patří k životu. Nemusíte se za tyto emoce stydět, ani cítit provinile. Účelné je však abyste se naučili tyto situace řešit. Neignorujte je. Naučte se je rozeznávat, pracujte s nimi. Nevíte, jak na to? Zkuste se inspirovat naším článkem. Třeba vám s vaším problémem pomůže.

Je krásné snít a mít tajná přání, ale ještě lepší je, si je plnit. Přestaňte vzdychat a mávat rukou. Konec výmluv! Nikdy nebyla vhodnější doba pro plnění snů než nyní. Jste tu proto, abyste byli šťastní a prožili svůj život tak, jak chcete vy. Nebo se aspoň té představě, co nejvíce přiblížili.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Věštkyně Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Slyšeli jste už někdy o holotropním dýchání? Vyvinul ho v sedmdesátých letech minulého století český psychiatr a psychoterapeut Stanislav Grof spolu se svou ženou a jde o techniku inspirovanou šamanskými praktikami, hypnózou, léčitelskými obřady, psychoterapeutickými a duchovními praktikami. Jedná se laicky řečeno o prohlubování a zvyšování dechu s jeho občasným zadržováním.