Osudová láska

Článek na téma: Duchovní život, Láska a vztahy, Osud,

Každý touží po osudové lásce, protože taková láska je plná emocí, vášně a bohužel i srdceryvného trápení. Naivně si totiž představují, že se jedná o ohromnou lásku, s níž zůstanou až po zbytek svého života. Ve skutečnosti jde především o lásku, která vám zamotá hlavu, převrátí život vzhůru nohama a vy si plně uvědomujete, že už nic nebude jako dřív. Je však osudová láska výhrou? Ti, kteří ji prožily by nejspíš jednohlasně řekli, ne pokaždé. Dá nám totiž na pamětnou a i po letech máme problém se z ní vymotat.

Psychologové osudovou lásku vidí pragmaticky

Podle psychologů je osudová láska způsobená především tím, že lidé spolu byli jen příliš krátce, takže ji vidí poněkud idealizovaně. Jindy prý za ni může fakt, že šlo o velmi mocný zážitek, který se nám vryl hluboce do paměti. Čím větší to byl prožitek, tím víc, si lásku pamatujeme. Někdy za osudovou láskou mohou být i nenaplněné touhy, tedy platonická láska.

Co na osudovou lásku říkají astrologové?

Osudová,nebo opravdová láska je někdy chybně zaměňována s láskou karmickou. Osudová láska je obvykle taková, kterou ostatní nechápou. Jde přesně o takovou lásku, kdy se ptáte, jak se ti dva mohli dát dohromady. Nemá totiž nějakou logiku a smysl a obvykle je spojena s tím, že zraňuje. Velkou roli pro tuto lásku má sexuální přitažlivost, ale nemusí to být pravidlo, může se jednat i o přítele, který nás významně ovlivnil a radikálně změnil dosavadní vnímání světa. Pozor, osudová láska nemusí být pouze jedna. Na rozdíl od karmické lásky však nemusí být spojena s našimi předešlými životy. Typické pro ni je, že nejprve máte dojem, že došlo o splynutí duší, ale později se ukáže, že možná právě to nás trápí. Právě tyhle lásky po sobě zanechávají ty nejhlubší rány. A ještě jedna věc na závěr, většina z nás (a to z více než 75%) nakonec po boku své osudové lásky nežije.

Chiromantie, nebo také čtení z ruky, se praktikuje po celém světě již po řadu století. Důkazy o tom sahají až do staré Číny, Indie nebo Egypta. Středověká Evropa čtení z ruky označovala za důkaz čarodějnictví, a proto tuto metodu věštění zakázala. I přesto se chiromantie prosadila, protože se v 17. století vyučovala na několika německých univerzitách.

To, že naše sny jsou odrazem našeho podvědomí a světa okolo nás, je obecně známo. Neměly bychom je však podceňovat, symboly ve snech totiž doopravdy mohou něco vypovídat a mohou skutečně naše životy ovlivnit. Aby tomu však tak bylo, je nutné jim porozumět.

Poněkud zvláštním úkazem na naší planetě jsou diamanty, nejtvrdší nerosty, které sice dokážou zdobit každou dámu, ale bohužel mají i magickou moc v podobě nositele neštěstí.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru PORADNA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru PORADNA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Jídelníček našich předků byl významně ovlivněn ročním obdobím a tím, co v místě rostlo a později tím, co si vypěstovali. Byli závislí na darech přírody. Lovili zvěř a sbírali rostliny, plody, semena, houby a kořínky.