Cikánský horoskop

Článek na téma: Duchovní život, Horoskopy, Osud,

Cikánský kočovný národ v minulosti budil sám o sobě tajemno. Mnoho lidí čekalo, až tito kočovníci přijedou k nim do vsi a oni si budou moci nechat věštit budoucnost, ale také výklad karet anebo zjistit, co v životě změnit, kde se ukrývají silné a slabé stránky. Proto snad nikoho ani nemůže překvapit, že existuje také cikánský horoskop, jehož původ tak úplně znám není, kromě toho, že pochází právě od tohoto kočovného národa.

Podkova - 22. 12 - 20. 1.

Podkovy jsou osoby cílevědomé a prahnoucí po dosažení vlastní nezávislosti. Jejich hlavním cílem je to, se mít dobře, zajistit materiální jistoty, protože věří v to, že toto jsou ty správné elementy pro spokojený život. Co se vztahů týče, jsou v tomto dost obezřetní, vážné vztahy navazují stěží.

Kalich - 21. 1. - 19. 2.

Nápaditost kalichům nechybí. Kreativita je to, na čem by měli postavit svůj profesní život a čemu se věnovat. Jakmile najdou své uplatnění, budou nejen spokojení, ale i šťastní. Důležité je i pro ně, mít vedle sebe svoji druhou polovičku, partnera na celý život.

Kaple – 20. 2. – 20. 3.

Intuice je to, co mají kaple výrazně vyvinuté, takže pokud je potřeba vědět, co a jak, rády poradí dobře. Navíc jsou kaple i dobrými přáteli, protože snadno vycítí nálady svého okolí a umí podat pomocnou ruku. Jsou opravdu skvělými přáteli a nenechají nikoho jen tak ve štychu.

Dýka – 21. 3. – 20. 4.

Dýky jsou dost impulsivní a často i jednají zbrkle. Nicméně na své činy nedoplácejí tolik, jak bz se čekalo, protože z nějakých překážek, potíží si hlavu rozhodně nedělají. Berou si v životě to, co chtějí a v milostné oblasti jsou velice draví milenci.

Koruna – 21. 4. – 20. 5.

Opatrnost na rozdávání. To je doména korun, které se jen tak do ničeho neženou, mají rády jistoty a těch se drží. Velice špatně snáší změny, jsou dost konzervativní a než se k něčemu rozhoupou, rozhodnou, trvá to celou věčnost.

Svíčka – 21. 5. – 20. 6.

Svíčky jsou jako oheň na nich. Jsou veselé, mají rády zábavu a společnost. Když náhodou nálada ve společnosti upadá, zjeví se svíčka, pak je to skvělé znamení, protože jedině pak nastane oživení. I když je svíčka velice společenská, občas se uzavírá do sebe a potřebuje samotu.

Kolo od vozu – 21. 6. – 21. 7.

Kolo od vozu rozhodně není páté kolo od vozu. Jsou to osoby velice romanticky založené, a lásku prožívají naplno. Hodně projevují city a také mají výhodu v silně rozvinuté intuici. Dobrou vlastností tohoto znamení je, že dříve, než něco učiní, pak si předem vše důkladně promyslí.

Hvězda – 22. 7. – 22. 8.

Hvězdy jsou prostě hvězdy a to všude, kam se pohnou. Dost často vyžadují pozornost, rádi jsou v dění i středem pozornosti. Ač můžou působit dost svérázně a někdy až namyšleně, jsou to osoby laskavé a ohleduplné. Rádi plní přání jiným, ve vztahu vyžadují věrnost.

Zvon – 23. 8. – 22. 9.

Nejopatrnějším znamením je zvon, který se tolik bojí udělat změnu, že nakonec prošvihne vhodnou příležitost. Jenže zase na druhou stranu je výhodou tohoto znamení, že nejedná ukvapeně a rozhodnutí zhodnotí ze všech stran.

Mince – 23. 9. – 20. 10.

Mince jsou velice silné a tak překonají i tu nejtěžší překážku v životě. Hodně lidem důvěřují, čehož mohou jiné osoby snadno zneužít. V tomto ohledu si musí dávat pozor.

Meč – 23. 10. – 21. 11.

Odhodlání a cílevědomost je typickou vlastností pro meče. Když se pro něco rozhodnou, jdou si za svým a nehodlají nic na svém postavení měnit. V životě dosáhnou velkých věcí, pokud se nezaleknou.

Sekyra – 22. 11. – 21. 12.

Veselost, otevřenost a nezávislost není rozhodně sekyrám cizí. Jenže ač to myslí dobře, někdy prostě rychleji mluví, než myslí a tak snadno mohou ublížit někomu, komu ani nechtějí. Kurzy diplomacie jim rozhodně neuškodí.


 

Bohyně Kálí je hinduistická bohyně, která je spojená se smrtí a zánikem. Je rovněž považována i za vládkyni času a změn. Zobrazena je v tmavě modré barvě s vyplazeným jazykem a čtyřmi rukama. Známá je i pod označením bohyně Párvátí, Černá matka, Kálí-Ma, Rakša-Kálí, Durga nebo Šakktí. Je protějškem Šivy.

Dálný východ, jak se oblasti Číny a obecně i přilehlých států nazývá, má své vlastní tradice, způsob života, myšlení, ale i léčení či výchovy. Možná pro nás až moc velké rozdíly, každopádně jde o zemi, která má své zaběhlé zvyky a díky níž se k nám dostalo do Evropy mnoho skvělých vynálezů. Jenže nejen to, Čína má například i svůj vlastní horoskop, a to podle roku narození. V čínském horoskopu se střídá celkem dvanáct znamení, které se však liší podle roku, ve kterém se daná osoba narodila. Těch dvanáct roků se také pořád střídá.

Aromaterapii máme tendenci přiřazovat spíše k alternativnímu způsobu léčby, ve skutečnosti jde však o holistickou medicínu, která problémy člověka bere jaksi celostně. Vzhledem k odhaleným věděckým faktům si aromaterapii váží v klasické medicíně. Inu, vliv vůně na člověka je mocný.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Jak změnit svůj život s pomocí pozitivních afirmací

Vše, co jsme, je výsledkem toho, co jsme si mysleli. Naše mysl je všechno, co si myslíme, že se staneme.

Buddha