Čínský horoskop

Článek na téma: Duchovní život, Horoskopy, Osud,

Dálný východ, jak se oblasti Číny a obecně i přilehlých států nazývá, má své vlastní tradice, způsob života, myšlení, ale i léčení či výchovy. Možná pro nás až moc velké rozdíly, každopádně jde o zemi, která má své zaběhlé zvyky a díky níž se k nám dostalo do Evropy mnoho skvělých vynálezů. Jenže nejen to, Čína má například i svůj vlastní horoskop, a to podle roku narození. V čínském horoskopu se střídá celkem dvanáct znamení, které se však liší podle roku, ve kterém se daná osoba narodila. Těch dvanáct roků se také pořád střídá.

Krysa – 1960, 1972, 1984, 1996

Osoby narozené v roce krysy, někdy zvaní myší, jsou vtipné, bystré, inteligentní a také čestné. Mají smysl pro pořádek, ale často podléhají touze být nejlepší i za cenu chamtivosti a ničivé síle, kterou jsou schopny vyvinout.

Buvol – 1961, 1973, 1985, 1997

Pro buvoly je typické, že jsou silní, hrdí a hlavně mají pevný charakter. Stěží jim někdo odpáře možná až přísný přístup, který je ale znakem skutečně charakterních a silných osobností. Přitom jsou srdeční, trpělivý, ale i vůdčí a dokonce samotářský.

Tygr – 1962, 1974, 1986, 1998

Troufalé jsou osoby narozené ve znamení tygra. Jejich předností je odvaha, velkorysost i svobodomyslnost. Bohužel často je to dost nepříjemný člověk, který se ve věcech rád šťourá a upozorňuje na chyby. Stěží se podřídí někomu.

Králík – 1963, 1975, 1987, 1999

Králíci jsou přátelští a hodně bázlivý, citliví. Mají rádi společnost a také snadno navazují nové známosti, což zas ale není vhodné pro stálé partnerství, protože toto znamení často podléhá nevěře. Jenže i když nějaký problém nastane, umí z něj citově vybruslit.

Drak – 1964, 1976, 1988, 2000

Velkou předností draků je rozhodnost a neústupnost pro něco, pokud se rozhodnout, tak si za tím stojí. Díky tomu jsou také úspěšní, protože jsou i silní i tvrdohlaví a jdou si za svým. Typické pro draka je zdraví, síla a neskutečný nával energie.

Had – 1965, 1977, 1989, 2001

U hada je výtečné to, co je pružný, dokáže se rychle přizpůsobit, rád se vzdělává a také je inteligentní a moudrý. Nerad a stěží prohrává, do dosažení cíle tak dá cokoli a to i za cenu nekalého jednání.

Kůň – 1966, 1978, 1990, 2002

Stejně jako kůň je osoba narozená v tomto znamení silná, okouzlující i mocná. Jsou to tvrdí dříči, ale bohužel j sobecké osoby, které občas sklouznou k tomu, že jsou netaktní a i nelítostní. Pokud za něčím jdou, nenechají to jen tak propadnout.


 

Koza – 1967, 1979, 1991, 2003

Klasická koza je osobnost láskyplná, inteligentní a také atraktivní. Je si vědoma svých předností, čehož ráda a dobře využívá ve svůj prospěch. Jenže občas se stane, že sklouzne k pesimistickému myšlení a tak ztrácí mnoho ze sebe. Přitom je mírumilovná, jemná i laskavá.

Opice – 1968, 1980, 1992, 2004

Pozor na opice, kterou jsou sice veselé, chytré, až možná vychytralé, protože takové osoby jsou i domýšlivé a nevěrné svým přesvědčením. Mohou být nadšené až ohromující, do něčeho nového se pustí s vášní, ale často tato původní radost opadne.

Kohout – 1969, 1981, 1993, 2005

Typická vlastnost kohouta je nejen odvaha a ctižádostivost, ale pyšnost. K tomu dost často sklouzávají a tak si dělají život poněkud složitější, protože jinak jsou to osoby živé, dobrodružné i svědomité. Mají velké srdce a chtějí spravedlnost, za kterou se ale jsou ochotni tvrdě rvát.

Pes – 1970, 1982, 1994, 2006

Těžko na psovi najít něco špatného, jelikož jeho velkou předností je, že je to týmový hráč a také dost pracovitý. Nikoho nikdy nepodrazí, je věrný a čestný. Je také hodně skromný, ale i odvážný, občas však podléhá moralizování a kritizování.

Vepř – 1971, 1983, 1995, 2007

Vepř je zásadový a vše, co dělá, chce dělat správně. Vepři jsou hodně citliví, družní i velkorysí. Také jsou bohužel občas dost naivní.

Cikánský kočovný národ v minulosti budil sám o sobě tajemno. Mnoho lidí čekalo, až tito kočovníci přijedou k nim do vsi a oni si budou moci nechat věštit budoucnost, ale také výklad karet anebo zjistit, co v životě změnit, kde se ukrývají silné a slabé stránky. Proto snad nikoho ani nemůže překvapit, že existuje také cikánský horoskop, jehož původ tak úplně znám není, kromě toho, že pochází právě od tohoto kočovného národa.

Rok 2019 přeje lásce. Nejenže se v této době Jupiter posunuje do znamení Střelce, který srdce nabíjí pozitivismem, ale jsou tu i další dvě planety, které budou pozitivně ovlivňovat váš milostný život. Jde o planety Mars a Venuše.

Rok 2019 slibuje oživení i ve vztazích, které jsou spolu dobrých 30 let. Očekávat můžete druhé líbánky, zábavu, dobrodružství a spoustu sexu. Tento rok přeje rovněž i seznamování.

Hypnóza je dnes asi nejdéle užívaným psychoterapeutickým nástrojem. Za tu velmi dlouhou dobu, co je tu s námi, se dokázala uplatnit v mnoha oblastech. Vědci prokázali, že dokáže léčit neurózy, poruchy spánku, sociální fóbie, špatnou koncentraci, obezitu, přejídání se, noční pomočování dětí, kousání nehtů, migrénu, chronické bolesti, závislost na jídle, anorexii, fóbii i bulimii. Hypnóza je užívána i při léčbě závislostí, depresí, trémy, sníženému sebevědomí, impulzivitě, astmatu a ekzémů.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Věštkyně Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Každý touží po osudové lásce, protože taková láska je plná emocí, vášně a bohužel i srdceryvného trápení. Naivně si totiž představují, že se jedná o ohromnou lásku, s níž zůstanou až po zbytek svého života. Ve skutečnosti jde především o lásku, která vám zamotá hlavu, převrátí život vzhůru nohama a vy si plně uvědomujete, že už nic nebude jako dřív. Je však osudová láska výhrou? Ti, kteří ji prožily by nejspíš jednohlasně řekli, ne pokaždé. Dá nám totiž na pamětnou a i po letech máme problém se z ní vymotat.