Magie bylin

Článek na téma: Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Lidé jsou bylinkami fascinování již po tisíce let. Po stejnou dobu je užívají k tomu, aby posílili své zdraví, byli silní, léčili své nemoci i hojili své rány. Kromě toho byly také po celé věky bylinám připisovány i tajuplné magické schopnosti, jichž tehdejší “přírodní lékaři” v minulosti užívali při různých kouzlech, rituálech a magii.

Lidé věřili, že mají skryté spojení se Sluncem, Měsícem, hvězdami, ohněm, vodou, vzduchem i zemí. Vládnou mocnými silami a jejich energie je neuvěřitelná. Pozor ale, magickou mocí se však nepochlubí pouze léčivky, ale i velmi jedovaté rostliny, jako durman, rulík nebo muchomůrka.

Pozitivní magie bylin

Magické rituály jsou ve své podstatě uměním a pokud se zdržíte černých myšlenek a budete je používat pouze k pozitivní bílé magii, není se čeho obávat. Můžete je považovat za zázrak. Nejvíce magických bylin patří k těm ochranným, nositele chrání před úrazy, zlými duchy, uhranutím i prokletím. Další skupinu pak tvoří ty byliny, které vám mají přilákat peníze, štěstí, zdraví a prorocké sny. Ostatně, však to vyzkoušejte sami, nebojte se a trochu si s bylinami zakouzlete.

Jak přivolat lásku

Lásku vám pomohou přilákat následující byliny - máta, řebříček, podběl, malinové lstí, špetka mletého kořene kosatce, kopretiny a sporýše. Pomoci může i několik kapek levandulového oleje a oleje z růžového dřeva. Z bylin vyrobte směs, kterou rozdělte na tři části a první díl přeneste v době úplňku ven, hoďte ji proti měsíci a poproste ho o lásku. Druhý díl rozsypte do všech rohů ložnice a tu poslední část vložte do škapulíře z červené látky a noste u sebe, dokud kouzlo nezapůsobí.

Kouzlo, které ochrání vaši rodinu

Tohle kouzlo určitě znáte, protože jde o starou známou věc. Ve skutečnosti také nejde o nějaké komplikované kouzlo, které spočívá v tom, že byste měli nad vstupní dveře zavěsit pletenec česneku. Ten by pak měl chránit dům i rodinu před nebezpečím, negativními vlivy a nemocemi. Česnek také odrazuje zákeřné lidi i upíry, aby překročili váš práh.

Pro ochranu manželství před nevěrou

Pokud chcete manželství ochránit před nevěrou, naplňte škapulíř bazalkou, jetelem, fialkou, hyacinte, magnólií, kmínem, rebarborou, rozmarýnem a routou.

Meditace je způsob relaxace, která probíhá při určitém stavu vědomí. V jejím rámci pak dochází k tréninku mysli. V minulosti byla meditace úzce spjata s náboženstvím, v jehož rámci byla rovněž i praktikována. Za meditaci je totiž možné označit i klasické a tolik nám známé modlení. Meditace probíhá napříč všemi vírami a vždy má podobu nějakého duchovního cvičení, které vyžaduje vaši plnou pozornost a koncentraci.

Dornova metoda je jemná rehabilitační technika, která vrací klouby a obratle na původní místo a to za pohybu nemocného v dynamice. Metoda nese název po svém tvůrci Dieteru Dornovi, majiteli pily v německém Lautrachu.

Runy představují ten nejstarší písmo starých germánských kmenů, jehož historie sahá na začátek našeho letopočtu. Podle legendy toto písmo lidem daroval samotný Odin, otec bohů Vikingů. Ti se k němu chovali s velkou úctou, protože věřili, že runy mají magickou moc.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Riana - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Vaši strážní andělé Vás provázejí celým životem. Andělská věštba Vám prostřednictvím andělských karet umožní napojení na Vaše anděly, které tímto můžete tak požádat o pomoc a podporu. Díky andělské věštbě se dozvíte, jaké je Vaše životní poslání a jaký je Váš skutečný osud, s jehož výzvami Vám budou andělé pomáhat. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

To, co uděláš, se ti vrátí. Základní pravidlo karmy, které funguje a fungovat bude. Kdo v mocnou karmu věří, má vlastně i strach z toho, udělat něco špatně, respektive jedná pokorněji, uvědoměleji a je svědomitější osobou, než ten, kdo na karmu vůbec nevěří.