Osud

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Osud, co je vlastně osud? Touto myšlenkou se zabývali filozofové i různí představitelé víry. Uvažují o něm i sami lidé. Existuje? Jaký je a jde nějakým způsobem změnit? S otázkou na svou budoucnost a osud se také obrací na věštce i kartáře.

Lidé, kteří věří v osud, mají tendenci se vším rezignovat. Nebojují, pouze se s danou situací snaží smířit. Podle nich je totiž osud směrodatný a není možné s ním hnout. Je tomu však skutečně tak? Teorií osudu se zabývalo mnoho moudrých i hloupých hlav, napsalo se o tom spousta knih. Kde je pravda? Pravda je nejistá a nejspíš bude tak nějak uprostřed.

Oficiální definice osudu

Podle oficiální definice je osud během událostí, které jsou nám předurčeny, nejde se jim vyhnout, a to i přes velkou snahu a boj. Tato teze vychází z toho, že vše má svůj pevný a přirozený řád. Tento řád ve vesmíru již v dávné mytologii zobrazili Řekové, Římané i severské národy.

Jak pracovat s osudem

Není však pravdou, že bychom s osudem nemohli hýbat. Ve skutečnosti je osud ovlivněn svobodnou vůlí. Některým věcem možná nedokážeme zabránit, ale řadu věcí ve svém životě změnit můžeme. Světová idea způsobuje, že určité události a okolnosti jsou nevyhnutelné. Osud nelze oklamat a to, co jsme si vytvořili, zasáhne do našich budoucích plánů. Vždy když se nám něco děje, má to pádný důvod. Pokud začnete hledat příčinu v sobě a ne v jiných, jste na nejlepší cestě, abyste nepřízeň osudu ukončili. Některé věci však nemáme šanci ovlivnit a stanou se i bez našeho zapřičinění. Zdají se nespravedlivé, ale mohou souviset s naším předešlým životem, kdy si v tom současném vybíráme úroky. Některé nás mají vychovat, naučit a posílit do budoucna. Musíme je naučit měnit a ovlivňovat. Osud však může být pozitivní, nepřináší nám pouze špatné stránky. Je to právě osud, který stojí za jakoby zázrakem, že se člověku stane zázrak, jenž ho zachránil před ohromnou katastrofou.

Fytoterapie pochází z řeckých slov phyton a therapeia, čili rostlina a léčba. Počátky léčby bylinkami sahají velmi hluboko. Vůbec první důkazy pochází z období před více než 60 000 lety před naším letopočtem.

Symboly nosící štěstí jdou s lidmi snad od vzniku světa. Vždyť už i Eva měla u sebe pro štěstí jetelový čtyřlístek. Ve starověku si pak lidé uchovávali různé zuby a drápy zvířat, protože věřili, že do nich přejde jejich síla. Věříme jim i v 21. století, kdy žijeme ve světě plném techniky a lidé obvykle myslí víc než racionálně.

I v jednadvacátém století je na výklad dost rozporuplný pohled veřejnosti. Řada lidi se ho dokonce i bojí. Okolo tarotu také koluje řada mýtů a lží, které se snaží všechny zájemce o výklad zesměšnit a odradit. Je to ale holý nesmysl. Výkladu karet se bát nemusíte a rozhodně nejste ani směšní, nebo trapní, když si ho necháte udělat.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Poněkud zvláštním úkazem na naší planetě jsou diamanty, nejtvrdší nerosty, které sice dokážou zdobit každou dámu, ale bohužel mají i magickou moc v podobě nositele neštěstí.