Indiánský horoskop

Článek na téma: Duchovní život, Horoskopy, Osud,

Původní obyvatelé nového kontinentu, Nového světa, tedy Indiáni, také věřili, že období času a data narození, mají vliv na osobnost, díky čemuž se projeví vlastnosti jedince a na čem tak dále může stavět, co podporovat v rozvoji a v čem zase předem utlumit přirozenou touhu negativismu. Nicméně oproti klasickému znamení zvěrokruhu podle slunečního znamení, mají Indiáni své vlastní, vlastní horoskop.

Sokol 21. 3. – 19. 4.

Lidé narození ve znamení sokola jsou intuitivní, cílevědomí a učenliví. Velkou předností je jejich vnitřní síla, aktivita a tvůrčí činnost. Jedná se o úspěšné jedince, kteří se jen tak nevzdají a stěží je něco odradí. Stinnou stránkou tohoto znamení je především nepřístojné chování, hrubé jednání a často i bezohlednost.

Bobr 20. 4. – 20. 5.

Jistota a bezpečí je důležité pro bobry, tedy jedince narozené v tomto znamení. Jsou stabilní, cílevědomí a racionálně uvažují. Rozhodně se nepouští do riskantních záležitostí, i přesto, že jsou intuitivní a cílevědomí. Jsou to vesměs velice moudří lidé, i když jejich nepříliš dobrou vlastností je pasivita a raději jsou v klidu, v teple, než riskovat a zkoušet adrenalin.

Jelen 21. 5. – 20. 6.

Mají neuvěřitelně dobře vyvinuté smysly pro odhalování nekorektního jednání, nebo prostě něčeho nedobrého. Jsou intuitivní, bystří a inteligentní. Jde o společenské osoby, které obecně nastolují mír, nemají rádi pomlouvání a přetváření si. Jsou šarmantní a rychle uzavírají dobrá přátelství. Velkou slabostí jelenů je, že nejsou schopni dotahovat věci do konce.

Datel 21. 6. – 21. 7.

Přátelští a rození léčitelé. Jsou to osoby, které přímo síla okolí intuitivně nutí pomáhat a vždy stát za tím dobrým. Mají vyvinutý cit i emoce a dokážou se neuvěřitelně vcítit do pocitů druhých. Hodně vnímají celkově pozitivní i negativní energii a přeměňují na správnou. Mínusem jejich osobnosti je, že pro druhé zapomínají na sebe a tak se dostávají do potíží.

Losos 22. 7. – 21. 8.

Živá stvoření, kterým vládne oheň. Jsou aktivní, mají pevnou vůli a jsou cílevědomí. Mají mnoho energie, takřka na rozdávání. Losos dokáže neurvalou rychlostí jít za svým a překonávat překážky s lehkostí. Jsou úspěšní a cílevědomí. Žijí naplno, což ale může mít i neblahé důsledky na zdraví. Občas je zapotřebí trochu ubrat.

Medvěd 22. 8. – 21. 9.

Rozvaha je základní vlastností osob, které se v daném období, ve znamení medvěda narodili. Mají racionální přístup a uvažování, jsou poměrně klidní a snáší dost velkou zátěž, i když občas jsou schopni vybouchnout a zařvat jako správný lev. Co je zapotřebí vědět, že medvědi nemají rádi překvapení a náhody.

Havran 22. 9. – 22. 10.

Rovnováha a vyváženost, stabilita je typická pro znamení havrana, které je také dobrý jedinec pro udržování harmonie, jsou přátelští a společenští. Nedělá jim dobře samota, jsou otevření a komunikativní. Než se však k něčemu odhodlají, prověřují vše do sebemenšího detailu a bohužel pro ně, jim pak unikají důležité příležitosti.

Had 23. 10. – 22. 11.

Hadi jsou podle indiánského horoskopu vnímaví a moudří lidé, kteří jsou dokonalí pozorovatelé. Tito lidé mají šestý smysl i dokonale rozvinuté intuitivní a citové vnímání. Hodně zachází do detailů, ale jsou poměrně klidné povahy a rozhodně neumějí dělat kompromisy. Prostě jedno, nebo druhé.

Sova 23. 11. – 21. 12.

Jak už napovídá, sovy jsou vnímavé, chytré, prakticky symbolem moudrosti. Jasně se pozná jedinec narozen v tomto znamení tím, že je hloubavý, pořád se vzdělává a to je důvod, proč si některé sovy o sobě myslí, že jsou neomylné, dokonalé. Občas se i povýšeně chovají. Jsou ale čestné, otevřené a optimistické.

Husa 22. 12. – 19. 1.

Odvaha a odolnost je pro husy typická, alespoň podle indiánského horoskopu. Husy jsou však i tvrdohlavé, paličaté a umíněné.

Vydra 20. 1. – 18. 2.

Přirození optimisté, vše vidí lehce zvládnutelné, občas působí hravě, dětinsky, ale to jen proto, že jsou to snílkové s jemnou a pozitivně naladěnou duší. Moc se jim ale nedaří zůstat věrní jedné činnosti, přesvědčení a jsou dost přelétaví.

Vlk 19. 2. – 20. 3.

Vlci mají podle indiánů nadpřirozené schopnosti, a ač se to nezdá, jsou tyto osoby plaché, citlivé a srdečné. Nejsou průbojní, takže občas mají potíže se prosadit a také hodně často podléhají vyšším vlivům.


 

“Největším jedem života je sebelítost.”
  Vladimír Páral

Občas tomu tak je, jednou jdeme nahoru a jindy zas dolů. Někdy si s námi život umí doopravdy pohrát a někdy je i velmi krutý. Jednou za čas máme všichni nárok propadnout skepsi, nikdy by však tento stav neměl probíhat dlouho.

Zabývání se kouzly a obecně i magií má několik specifik, protože neexistuje jen jedna jediná magie, ale dělí se hned na několik druhů. Zajímavé je i samotné rozdělení, protože mimo to, že obecně magie pracuje s mnoha živly i předměty, myšlenkami, dělí se v základě na pět základních magií, kterými je se možno zabývat a ovládat je. Je pravdou, že většina čarodějů a čarodějek, soustředí své síly na jednu vybranou, postupem času ale mohou přejít na jiné, což se často děje s přechodem od bílé, základní magie k černé, té, se kterou je neradno si zahrávat. Je to cesta rovnou do pekel.

Chiromantie, nebo také čtení z ruky, se praktikuje po celém světě již po řadu století. Důkazy o tom sahají až do staré Číny, Indie nebo Egypta. Středověká Evropa čtení z ruky označovala za důkaz čarodějnictví, a proto tuto metodu věštění zakázala. I přesto se chiromantie prosadila, protože se v 17. století vyučovala na několika německých univerzitách.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Komu by se alespoň jednou nezdála černá můra, byl by nejspíš vyhlášen za světového exota. Noční můry se jednou za čas zdají každému. Radost z nich však rozhodně nemáme. Nejvíce noční můry však trápí děti. Ptáte se proč? Co to vlastně noční můry jsou? A co je s nimi možné udělat? Čtěte dál, máme pro vás odpovědi na všechny tyto otázky.