Kyvadlo

Článek na téma: Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Kyvadlo patří k těm nejstarším metodám věštění vůbec. Historikové dodnes netuší, kdy a kde se vlastně tato technika vzala. Dodnes však patří k těm nejoblíbenějším.

Ptáte se, co dokáže kyvadlo?

K čemu je vhodné použít kyvadlo?

Kyvadlo toho dokáže spoustu. Nejlepší však prý je pro diagnostiku onemocnění, lokalizaci pohřešované osoby s pomocí mapy, hledání pokladu a získání přímých a jednoduchých odpovědí na ANO, NE otázky.

Jak vypadá kyvadlo?

Vyrobit kyvadlo je poměrně jednoduché, jistě to zvládne každý. Vyrobeno totiž může být z předmětů, které máme běžně po ruce. Na výrobu kyvadla je možno použít řetízek, kůži i provázek. Jako kyvadlo můžete užít snubní prsten, amulet, drahý kámen, minerál (period, křemen, achát), zlatý nebo stříbrný kov (mince, klíč, šipka) anebo čistý křišťál.

Kyvadlo a čakry

Kyvadlo nemusíte užívat pouze k věštění, ale také i k práci s čakrami. Kyvadlo vám odhalí,která čakra vás zlobí nebo jež je zcela zablokovaná. Nutné však je, abyste věděli, kudy jednotlivé čakry probíhají a kyvadlem postupně procházet celé tělo.

Jak užívat kyvadlo?

Nedovolte jiným, aby užívali vaše kyvadlo, protože by to rušilo jeho energii a odpovědi by pak nemusely být pravdivé. Nikdy se neptejte se dvakrát. Přijměte první odpověď a jděte dál. Kyvadlo používejte pouze s dobrými úmysly. Kyvadlo odpovídá na jednoduché otázky, důležité však je se s danou osobou propojit, k čemuž nejlépe dochází ve formě meditativního transu. Kyvadlo se pak při kladení otázek bude točit buď v kruhu (po směru, i proti směru hodinových ručiček) anebo se bude houpat různými směry (doleva a doprava, nahoru a dolů, případně i šikmo).

Poté, co nashromáždíte dostatek informací, které jste potřebovali vědět, absolvujte meditaci. Neznamená to strnout na hodinu, obvykle vám k tomu postačí jen několik minut, ale je to důležité, protože jen tak si sami nezablokujete svou vlastní čakru.

 

Čínský kalendář je pravděpodobně tím nejstarším kalendářem na celém světě. První zmínky totiž pochází z doby hlubší než 5000 let. Říká se, že jej vytvořil císař Huang Di. S čínským kalendářem pak úzce souvisí i čínský horoskop. K jehož vzniku se váže jedna legenda.

Jak změnit svůj život s pomocí pozitivních afirmací

Vše, co jsme, je výsledkem toho, co jsme si mysleli. Naše mysl je všechno, co si myslíme, že se staneme.

Buddha

Na rozdíl od amuletu, který má za úkol chránit, talisman má nosit štěstí a posvětit přání. Energie talismanů přitahuje vše pozitivní, tedy lásku, štěstí, spokojenost, zdraví a úspěch.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Katka - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Osud každého z nás je z části předurčen a s pomocí pokročilých věšteckých metod Vám mohu sdělit důležité životní události, které Vás čekají. Snažím se Vám vždy nejen sdělit budoucnost, ale také poradit s dalším rozhodováním, kdy Vám často až věštba sdělí důležité souvislosti a přivede Vás k jejich pochopení. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Chiromantie, nebo také čtení z ruky, se praktikuje po celém světě již po řadu století. Důkazy o tom sahají až do staré Číny, Indie nebo Egypta. Středověká Evropa čtení z ruky označovala za důkaz čarodějnictví, a proto tuto metodu věštění zakázala. I přesto se chiromantie prosadila, protože se v 17. století vyučovala na několika německých univerzitách.