Léčivá síla amuletu

Článek na téma: Astrologie, Esoterické vědy, Duchovní mystika,

Důležitou součást magie tvoří amulety, které mají svou mocnou silou, magickou energií, ochránit svého majitele před pohromami a zlými vlivy. A kromě toho dokáže i spoustu špatného od nositele odvrátit.

Amulety se hojně užívaly již ve starém Egyptě, kde byly vkládány do hrobek mrtvých, aby pohřbívané ochránily v posmrtném životě. Legendárními amulety té doby byly Skarabeové, Hórovo oko i Egyptský kříž života.

Jak účinkují amulety

Amulety účinkují pouze tehdy, když je nositel nosí neustále u sebe. Nosit jej přitom může na těle nebo na oděvu. Dle okultní praxe musí být amulet po zhotovení magicky posvěcen. Funkční amulet by nás pak měl ochránit před démony, nemocemi, uřknutím, neštěstím a podobně.

Co může být amuletem

Většina amuletů pochází z přírody. Jde například o různé kameny, zaječí pacičky, škapulíře (plátěný pytlíček s bylinkami), hliněné nebo skleněné korálky, dřívka, sošky a různé mince. Amuletem však dost dobře může být i tetování.

Jak si vybrat ten správný amulet?

Amulety si vybírejte podle toho, čeho se bojíte anebo před čím byste chtěli být ochráněni. S výběrem toho správného amuletu vám pomůže i znamení zvěrokruhu.

  • Tak třeba pro berana jsou amulety velice důležité, protože hodně riskují, sportují a jsou neustále v pohybu. Vhodné jsou pro něj proto symboly spirály a včely. Z kamenů by pak měl zvoli rhodnit.

  • Býky ochrání před chmurami červený avanturín. Léčí je z jejich alergie, vysokého krevního tlaku, bolavé hlavy i zánětu dutin. Působí i jako prevence arteriosklerózy a posiluje zrak. Blížence pro změnu ochrání tygří oko, které jim pomůže zahnat černé myšlenky i pocity beznaděje.

  • Raci by pro svou ochranu měli sáhnout po kalcit, který jim pomůže udržet emoce na uzdě. Kromě toho jim pomůže i se žlučníkem, kostmi, zuby, střevy, nevolnostmi a křečemi.

  • Lvi by neměli vytáhnout paty z domu bez symbolu slunce nebo jantaru.

  • Panny ochrání obyčejný čtverec, který jim poskytne pevnou půdu pod nohama. Pro ještě větší harmonizace je pak ideální, aby byl ozdoben opálem.

  • Váhy chrání magnezit před sebeklamem, uklidňuje je a překonává jejich nervozitu a podrážděnost. Celkově je duševně očišťuje. Růženín pak váhám přinese harmonii i uzdravení.

  • Pro štíry byl stvořen amulet v podobě skarabea. Z drahých kamenů je pak ochrání obsidián. Dopustit však nedají ani na fotografii přítele nebo rodiny.

  • Střelce na cestách nejlépe ochrání amulet vyrobený z tyrkysu. Vhodným ochranným symbolem je pak hvězda, která mu v těžkých chvílích pomůže.

  • Kozorohy ochrání jaspis. Dokáže jim pomoci s kožními problémy, zbaví je kouření, detoxikuje a zbavuje strachu.

  • Vodnáře nejlépe ochrání symbol božího oka, číslice 9 a také i symbol planety Uran. Z kamenů je pro něj nejlepší mramor, který by mu měl pomoci překonat jeho sklon k rezignaci. Kámen posiluje organismus, řeší věčnou nespokojenost a podporuje zdravý vývoj u dětí.

  • Zrozence ryb ochrání figurky andělů, víl, skřítků a ryb.

 

Chiron 17. 4. 2018 vstoupil do znamení Beranů, v němž setrvá až do 25. 9. 2018, do Berana se pak ještě vrátí 18. 2. 2019, kdy již v tomto znamení zůstane až do 19. 6. 2019. Nakonec se ještě do znamení Berana dostane opět 17. 9. 2026, v němž zůstane až do 14. 4. 2027.

Duchové nás provází od nepaměti. Všechny kultury po celém světě věděly, že existuje něco mezi nebem a zemí. Je zajímavé, že i přes tuto skutečnost se dnes najdou lidé, kteří na duchy nevěří. A ti, kteří věří, si o nich obvykle nemyslí nic moc dobrého. Jenomže duchové nemusí jen škodit, nemusí být jen zlí, ale mohou nás i chránit a pomáhat. Ano, vedle zlých duchů po světě chodí i dobří duchové.

Meditace je způsob relaxace, která probíhá při určitém stavu vědomí. V jejím rámci pak dochází k tréninku mysli. V minulosti byla meditace úzce spjata s náboženstvím, v jehož rámci byla rovněž i praktikována. Za meditaci je totiž možné označit i klasické a tolik nám známé modlení. Meditace probíhá napříč všemi vírami a vždy má podobu nějakého duchovního cvičení, které vyžaduje vaši plnou pozornost a koncentraci.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Riana - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Vaši strážní andělé Vás provázejí celým životem. Andělská věštba Vám prostřednictvím andělských karet umožní napojení na Vaše anděly, které tímto můžete tak požádat o pomoc a podporu. Díky andělské věštbě se dozvíte, jaké je Vaše životní poslání a jaký je Váš skutečný osud, s jehož výzvami Vám budou andělé pomáhat. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Už v dávné minulosti lidé věřili v to, že drahé kameny mají léčivou sílu. Věřili, že se v nich skrývá zvláštní a tajemná síla. Využívali je proto nejen k řešení fyzických, ale i psychických problémů. Z tohoto důvodu se z nich začali vyrábět amulety i šperky, které měly ochrannou a posilující moc.