Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 16.03. 2023

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Při napjatém vztahu mezi Venuší a Plutem partnera raději neprovokujte. Když se proti vám postaví, může z toho být opravdu zásadní a nepříjemný průšvih.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Vaše intuice je dnes na úrovni, kterou vám mohou všichni ostatní závidět. Když jí budete naslouchat a taky se jí budete řídit, budete velice spokojení.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Veškeré záležitosti, které se týkají soudů a úředních jednání, probíhají jinak, než jste čekali. Celkový výsledek je však pro vás daleko příznivější!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

To, jak vypadáte, opravdu neřešte. Není to důležité. Když dáte najevo, že máte mladé srdce a mysl otevřenou všemu novému, vrásek si nikdo nevšimne.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Při Luně v Kozorohu vám vaše povinnosti připomínají zejména lidé, kteří s vámi po pracovní stránce nemají nic společného. Hlavně se s nimi nehádejte!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Je potřeba, abyste si od rána až do večera dávali pozor na pusu. Neprozrazujte o sobě zbytečně víc, než je rozumné. Na svá tajemství máte právo i vy!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Jde o poslední den, kdy je Venuše ve vašem partnerském sektoru. Všechno nevyslovené, co mezi vámi a miláčkem je, musíte uvést na pravou míru!
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Zejména odpoledne se dokážete s minuty na minutu zamilovat do někoho, kdo se k vám prý vůbec nehodí. Vy ho však vidíte v naprosto dokonalém světle!17.3 - PátekRáno si dávejte pozor na zbytečné hádky. Hrozí nebezpečí, že se tramvaji pohádáte s někým, z koho se za pár hodin vyklube váš nový nadřízený!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Každého, kdo vám něco tvrdí a o něčem vás přesvědčuje, byste si měli důkladně proklepnout. Pokud budete mít pocit, že se mu věřit nedá, nedělejte to.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Napjatý vztah mezi Venuší a Plutem zásadně ovlivní váš vztah k opačnému pohlaví. Dáte rázně najevo, že v něm budete velet a poroučet jenom a pouze vy!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jde o poslední den, kdy je Venuše v Beranu. Právě proto byste si měli udělat čas na partnera a na to, abyste si spolu konečně důkladně promluvili.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Záležitosti svého miláčka nechejte v jeho působnosti a hlavně v jeho odpovědnosti. Sdělte mu svůj názor, ale nechejte ho, aby s tím pak pracoval sám.