Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 21.09. 2020

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Dopoledne si dávejte pozor na to, co a hlavně jakým tónem komu říkáte. Mohli byste mít sice pravdu, ale když budete zbytečně drsní, nikdo to neocení.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Při Luně ve svém partnerském sektoru nedělejte pokud možno nic. Když necháte za vás oba mluvit a hlavně rozhodovat partnera, bude to daleko lepší.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

I když si slibujete, že se nebudete zbytečně plést do cizích konfliktů, nakonec to nezvládnete. To, co se kolem vás děje, náležitě okomentujete.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Jsou věci, na které se nedokážete soustředit, i když byste opravdu měli. Nebylo by lepší, kdybyste je odložili na zítřek a dnes se věnovali sami sobě?
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

I Luna ve Lvu může být příznivá. Konečně můžete jasně definovat to, co chcete. Jindy byste to nedostali, ale teď se najednou zavřená brána otevírá.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Soutěživý typ z vás není a nebude. Pokud se vás někdo pokusí do takovéto aktivity vtáhnout, má smůlu. Mávnete rukou a dál si jedete svým tempem.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Když se v práci dozvíte, že je něco snadné a jednoduché, můžete si být jistí, že je v tom nějaký háček. Na to, o co se jedná, přijdete už dopoledne.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Luna ve vašem znamení spolehlivě přinese štěstí i tam, kde jste ho dosud neměli. Půjdete od úspěchu k úspěchu a budete sami se sebou velice spokojení.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidi, kteří vám radí, co máte dělat, laskavě vyslechněte a pak dělejte to, co jste původně chtěli. Líbit se jím to nebude, ale to vám může být jedno.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Jde o den, kdy musíte být opatrní na každé své slovo. To, co při kvadratuře mezi Merkurem a Plutem řeknete, vám nadělá další zbytečné nepřátele.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Při Luně ve Štíru nedělejte pokud možno nic. Můžete si to dovolit. Když spočítáte aktivitu z posledních týdnů, zjistíte, že klidně můžete dát pauzu.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

To, co vám partner řekne, berte velice vážně. Můžete to sice znít jako produkt jeho fantazie, ale záhy zjistíte, že z toho dokáže udělat realitu.