Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 02.12. 2019

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

S tím, co musíte vyřídit, ani na minutu neotálejte. Využijte posledních hodin, kdy vám jde Jupiter na ruku a kdy se vám daří víc, než si zasloužíte.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Jupiter, který se večer dostává do Kozoroha, vám vyloženě vylepší náladu. Konečně přichází šance, kdy můžete kupředu posunout to, co dosud stagnovalo.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Na neohlášené návštěvy nemáte náladu. Zákon schválnosti však funguje a postará se, aby se jich dnes u vás doma sešlo ještě víc, než obvykle.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Miláček na vás nemá čas. Jupiter mu nabídl spoustu zajímavých šancí a on si z nich vybírá tu nejlepší. To, že se vám to nelíbí, ho ani nenapadne.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Vánoční dárky vybírejte tak, abyste se zbytečně finančně nezruinovali. Při vaší povaze je to sice obtížné, ale jinak to letos nepůjde.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Večerní vstup Jupitera do Kozoroha vás naplní optimismem. Konečně stojíte na prahu roku, který vám má přinést štěstí v lásce i v rodinném životě.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Večerní vstup Jupitera do vašeho sektoru rodiny zafunguje okamžitě. Na pracovní záležitosti zapomenete a začnete se plně věnovat tomu, co chce rodina.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Na to, že jste zapomněli něco zaplatit, si vzpomenete právě včas. Na poslední chvíli to stihnete. Pak ale budete potřebovat něco na uklidnění!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Všechno se vám daří způsobem, který vás vyloženě vyvádí z míry. Je vidět, že se Jupiter, který pobývá poslední hodiny ve vašem znamení, opravdu snaží!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když chcete, aby se o něčem nemluvilo, nesmíte to říct ani svému partnerovi. Kdyby se dozvěděl, co se děje, za jeho mlčenlivost byste ručit nemohli.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Mezilidské vztahy vám dají pořádně zabrat. Než si uvědomíte, kdo s kým se dal v poslední době dohromady a kdo se naopak rozešel, bude skoro večer.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Večerní vstup Jupitera do Kozoroha vám udělá moc dobře. Konečně přestanete plnit přání ostatních lidí a začnete sesoustředit na to, co chcete vy.